Integraties

Integreer jouw diensten in het Ambrosia Pro platform.

Ambrosia Pro is steeds op zoek naar waardevolle diensten voor diëtisten om een integratie te voorzien in het Ambrosia Pro platform. We geloven sterk in de kracht van samenwerkingen en data-uitwisseling om een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden aan diëtisten. Voorbeelden van waardevolle integraties zijn de volgende.

Bedrijven die producten ontwikkelen voor professioneel gebruik door diëtisten

Verkoopt of verhuurt u producten die professioneel door diëtisten gebruikt worden en die waardevolle data genereren? Bijvoorbeeld weegschalen, meettoestellen, ... We staan open om - voor zoverre de privacy wetgeving dit toelaat en met goedkeuring van de betrokken gebruikers - aan data uitwisseling te doen waardoor jullie zich kunnen focusen op data-verzameling en eventueel data visualisatie en niet aan patiëntenbeheer en andere toepassingen die niet binnen jullie specifieke expertise vallen. De winnaar hierbij is de diëtist die bij een integratie geen patiënten moet dupliceren en apart moet beheren op verschillende platformen.

Aanbieders van Software as a Service platformen of mobile apps

Hebt u - net als wij - software geschreven die het leven van diëtisten gemakkelijker wilt maken? Top! Samen kunnen we de beste gebruikerservaring aanbieden aan diëtisten. voorbeelden van platformen waarmee we willen integreren zijn aanbieders van ...

  • ... e-coaching tools
  • .. voedingsdagboeken
  • ... tools om voedingsberekeningen te doen
  • ... andere complementaire tools

Aanbieders van voedingsproducten of voedingssupplementen

Verkopen jullie via diëtisten voedingsproducten of voedingssupplementen (b.v. ter ondersteuning van een proteïnerijk dieet)? Ambrosia Pro biedt een gebruiksvriendelijke manier aan om de voorraad van zulke producten te beheren en de verkoop ervan aan cliënten op te volgen met een geïntegreerd facturatie-systeem. Neem contact op met ons om uw catalogus op te nemen in de lijst van ondersteunde producten.

Andere

Denken jullie een andere meerwaarde te kunnen betekenen voor het Ambrosia Pro platform dat nog niet werd vermeld? Laat het ons weten en dan zien we of we samen tot een oplossing kunnen komen